L’ajuntament de Tossa de Mar (Girona) ha comunicat que controlarà la temperatura corporal dels visitants gràcies a la instal·lació de punts termomètrics tant a les vies d’entrada i sortida com als diferents aparcaments. A part d’aquest control, asseguren, també s’encarregaran d’informar a tots els turistes de les mesures de seguretat recomanades per tal d’evitar contagis.

El poble ha estat el que proporcionalment ha presentat menys contagis (sols uns 20 casos en una població de 6.000 habitants), i ara l’ajuntament farà tot el possible per prevenir que la xifra augmenti amb l’entrada de l’estiu i les escapades a la platja.

Entre les mesures impulsades per l’ajuntament de l’Imma Colom, també s’hi troba el recompte de visitants a espais emblemàtics per evitar aglomeracions i facilitar que pugui respectar-se la distància de seguretat. L’ajuntament, que ja està treballant en la seva pròpia aplicació mòbil per a conèixer la densitat de gent, considera que és important oferir tranquil·litat i seguretat sense un excessiu control, oferint facilitats i marcant pautes per a mantenir el municipi lliure de contagis.

A Grupo Nordeste som conscients de la necessitat de control de la situació davant el COVID-19. L’equip tècnic de Grupo Nordeste realitza projectes professionals de consultoria de seguretat integral. Comptem amb directors de seguretat encarregats de dur a terme l’anàlisi de riscos i dissenyar els dispositius i protocols d’emergències per a cada servei. Disposem de personal amb equips de protecció individual (EPI) i un sistema de control d’accessos amb ús de termòmetres infraroigs, que mesuren la febre sense contacte amb la pell. Col·laborem amb les ortganitzacions per garantitzar la tranquil·litat d’edificis, oficines i esdeveniments de caràcter públic.

asesoramiento

termómetro infrarrojos

Demana més informació