Les piscines tornaràn a obrir. Segons el Boletín Oficial del Estado (BOE) les piscines públiques i les d’urbanitzacions podran obrir a partir de la Fase 2, això sí, amb restriccions.

L’aforament màxim serà d’un 30%, i s’haurà de sol·licitar cita prèvia. A més, les piscines hauran de comptar amb mesures de neteja diària, que consisteixi en la desinfecció de tots els elements que estiguin en contacte amb els usuaris.

Algunes piscines petites no saben si podran obrir, perquè seguir tots els requisits sanitaris comportarà un cost elevat. A més, davant de la impossibilitat de celebrar juntes de veïns, és encara més complicat aprovar un pressupost.

Tot i que algunes comunitats ja han anunciat que tardaran -com a mínim- un mes més a reobrir les piscines públiques, és un tema encara delicat.

A Grupo Nordeste som conscients de la necessitat de control de la situació davant el COVID-19. L’equip tècnic de Grupo Nordeste realitza projectes professionals de consultoria de seguretat integral. Comptem amb directors de seguretat encarregats de dur a terme l’anàlisi de riscos i dissenyar els dispositius i protocols d’emergències per a cada servei. Disposem de personal amb equips de protecció individual (EPI) i un sistema de control d’accessos amb ús de termòmetres infraroigs, que mesuren la febre sense contacte amb la pell. Col·laborem amb les ortganitzacions per garantitzar la tranquil·litat d’edificis, oficines i esdeveniments de caràcter públic.

asesoramiento

termómetro infrarrojos

Demana més informació