L’ajuntament de Platja d’Aro (Girona) també s’uneix a les mesures especials per a combatre la propagació del coronavirus. Per això, ha anunciat que establirà una divisió de les platges i cales per sectors i contractarà a 35 informadors perquè controlin que els banyistes mantinguin les distàncies de seguretat.

Maurici Jiménez, l’alcalde, ha ressaltat que no utilitzaran elements complementaris a la platja per delimitar les zones, sinó que aprofitaran les passarel·les ja instal·lades.

Entre les mesures proposades pel Govern de Jiménez, hi haurà una distància a respectar de 9 metres, tan si es va a la platja sol o en grup de la resta de banyistes i s’ha decidit establir zones específiques per edat, reservant trams per a persones de la tercera edat.

Per a poder dur un control estricte de l’aforament, s’establirà un nombre màxim de persones per zona, i es distribuiran les tovalloles de forma que es compleixin les mesures de seguretat; això sí, aquest nombre canviarà en funció d’elements com xiringuitos o espais de lloguer de gandules, que es tindran en compte per fer un estudi previ.

Entre altres canvis que es produiran, quedarà prohibit el pas dels vehicles a les zones cèntriques a partir del migdia, tota l’àrea de restauració passarà a ser exclusivament per a vianants i s’establiran 2 pàrquings provisionals addicionals. Amb aquesta proposta, l’ajuntament vol ajudar als comerciants de la zona a tornar a obrir de forma segura.

A Grupo Nordeste som conscients de la necessitat de control de la situació davant el COVID-19. L’equip tècnic de Grupo Nordeste realitza projectes professionals de consultoria de seguretat integral. Comptem amb directors de seguretat encarregats de dur a terme l’anàlisi de riscos i dissenyar els dispositius i protocols d’emergències per a cada servei. Disposem de personal amb equips de protecció individual (EPI) i un sistema de control d’accessos amb ús de termòmetres infraroigs, que mesuren la febre sense contacte amb la pell. Col·laborem amb les ortganitzacions per garantitzar la tranquil·litat d’edificis, oficines i esdeveniments de caràcter públic.

asesoramiento

termómetro infrarrojos

Demana més informació